Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Pannazdzieckiem niezalogowany
24 czerwca 2021r. o 18:36
Te bogu , Smagliczka jest jedyną postacią na
tym forum , która potrafi logicznie argumentować na bazie wiary . Jaki masz interes w tym , aby wqurwiać absolutnie wszystkich ? Osobiście daleko mam do kościoła , ale mam też szacunek do ateistów , jak Kolega Przemo , albo Koleżanka DP . A ty bogu horusie masz do kogoś szacunek ?

Mam zaszczyt znać osobiście Wiosenną Czarownicę , którą zbrukałeś na bajaniu , jak teraz i tutaj Smagliczkę . I ty bucu masz się za dobrego człowieka ?

Daj mi tylko szansę , a megalomania cię opuści :D. ... polizałem .... trochę ... psychologi , a Mondrom Knige Starego Testamentu , oprócz psalmów dość dobrze znam .

Kiedy druga rozprawa Janusz ?

Nie odwracaj kota ogonem , wyzywając dyskutantów od hipokrytów i nieuków .

Kiedy ... masz jaja ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
24 czerwca 2021r. o 18:55
Dzięki Panna za obronę. Nie przejmuj się mną. Mam duży dystans do siebie i skoro kogoś bawi jak mnie kopnie, przyjmuję to z pokorą. Czy nagrzeszyłem? Zapewne. Czy o pokutę tu chodzi? Wątpię. Po proztu nie skończyłem jeszcze swojej pracy, do której zostałem powołany.
Mówisz Falco, że to nieładnie jak niektóre zdarzenia z mojego życia chce zachować dla siebie. Nie obraź się, ale nie rzuca się pereł przed wierzę, bo i tak ich nie docenią. Pozostaje Ci więc mieć tylko świadomość że są. Mnie przekonały. Czy Ciebie cokolwiek jest w stanie przekonać? Nie wiem, nie znam Cię na tyle.
~~D niezalogowany
24 czerwca 2021r. o 18:58
po kiego h.... się wcinasz ? zapytajmy smagliczkę czy gdzieś go Horus obraził ?
a ty głupcze ?
określenie kogoś hipokrytą cię oburza ale swoje chamskie określenia piszesz w każdym swoim poście
więc nie wcinaj się kiedy ludzie na pewnym poziomie a który jest dla ciebie nieosiągalny sobie popisują
22258
#Horus nieaktywny
24 czerwca 2021r. o 19:04
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Dzięki Panna za obronę. Nie przejmuj się mną. Mam duży dystans do siebie i skoro kogoś bawi jak mnie kopnie, przyjmuję to z pokorą. Czy nagrzeszyłem? Zapewne. Czy o pokutę tu chodzi? Wątpię. Po proztu nie skończyłem jeszcze swojej pracy, do której zostałem powołany.
Mówisz Falco, że to nieładnie jak niektóre zdarzenia z mojego życia chce zachować dla siebie. Nie obraź się, ale nie rzuca się pereł przed wierzę, bo i tak ich nie docenią. Pozostaje Ci więc mieć tylko świadomość że są. Mnie przekonały. Czy Ciebie cokolwiek jest w stanie przekonać? Nie wiem, nie znam Cię na tyle.

czy gdzieś cię obraziłem ?
czy to ja do ciebie napisałem''gupi'' czy ty do mnie ?;D
to ty masz tu się za kaznodzieję a twój ''obrońca'' kiedyś o sobie pisał że jesty ''mesjaszem''
więc wyluzuj gościu bo jak sam piszesz -nie znasz mnie i guzik wiesz co ja myślę ...

to ty napisałeś w odniesieniu do jakiegoś mojego posta -''jakie to płytkie''

ale ja uwazam że bardziej płytkie jest brak konkretnego odniesienia do wiersza Potockiego...
tam ci przeszkadza pisanie ze ''człowiek jest pełen gnoju'' ale kiedy pytam czy tak samo napiszesz o słowach jednego ze ''świętych '' twojego ''kościoła '' wstydliwie i znacząco milczysz...

jakież to płytkie...ileż w tym hipokryzji...hahaha
24 czerwca 2021r. o 19:25
Dobrze wiesz ze z tym "gupim" to był żart. No ale jak to mówią, uderz w stół.
Co się zaś tyczy słów świętych... Nie każde z ich słów stanowi prawdę objawioną. Tym niemniej słowa jakiegoś świętego, nawet prozą, bardziej by przemówiły do mnie, niż najzgrabniejszy wierszyk Pana Potockiego.
Do każdej nowej treści staram się podchodzić krytycznie, niezależnie od jej autora. Nawet czytając Pismo Święte, próbuję odnosić każde przeczytane zdanie, do ogółu posiadanej przeze mnie wiedzy. Gdy coś zaczyna mi zgrzytać, mam okazję do głębszych przemyśleń. Gdy ktoś degraduje nasze jestestwo do kupy gnoju.MMoje przemyślenie jest krótkie - tak nie jest. Człowiek to znacznie więcej.
22258
#Horus nieaktywny
24 czerwca 2021r. o 19:40
aha...czyli ty w ten sposób żartujesz...
no popatrz ty popatrz ...a nie uważasz że to jednak PŁYTKI żart?...;D

to o ''nożycach'' to też zapewne jeden z nich ...hahaha
może postaraj się podnieść ich ''poziom''
wtedy zrozumiesz wiersze Potockiego czy Morsztyna...;)

zapytam dyskretnie ...jesteś żonaty? a może masz partnerkę? :D
jeśli tak to spójrz na nią uważnie ...
przypomina ci worek gnoju?

spokojnie...hahaha
to tylko słowa ''świętego'' Augustyna...''świętego '' twojego ''kościoła''

chcesz więcej jego ''objawień''?....hahaha
więc jeśli jak piszesz poświęcasz czas na ''przemyślenia'' to może i to przemyśl bo coś mi się wydaje że sporo czasu poświęcasz tu na ''lokowanie produktu'' który jakością przypomina mi to co sprowadza się dzisiaj np. z Tajlandii...:D
~~Olo niezalogowany
25 czerwca 2021r. o 5:55
Grupa kolejnych parlamentarzystów i europarlamentarzystów Zjednoczonej Prawicy podpisała się pod oświadczeniem dotyczącym sporu sądowego między organizacją Watchdog i fundacją Lux Veritatis Tadeusza Rydzyka.
Pod oświadczeniem podpisali się: Patryk Jaki, Beata Kempa, Michał Woś, Michał Wójcik, Janusz Kowalski, Marcin Romanowski, Jacek Ozdoba, Sebastian Kaleta, Mariusz Gosek, Edward Siarka, Tadeusz Woźniak, Tadeusz Cymański, Piotr Uruski, Aleksandra Szczudło, Piotr Sak, Dariusz Olszewski, Maria Kurowska, Norbert Kaczmarczyk, Jan Kanthak, Mariusz Kałużny.

RENCE PRECZ OD OJCA SZPARAGI PRUSKIE
25 czerwca 2021r. o 7:06
Horus napisał(a):
zapytam dyskretnie ...jesteś żonaty? a może masz partnerkę? :D
jeśli tak to spójrz na nią uważnie ...
przypomina ci worek gnoju?

Jest dla mnie wciąż kwitnącym kwiatem.
Może Święty Augustyn poznał jakiś "worek gnoju", pozostaje mi mu współczuć.
Trudno się z tobą rozmawia. Mnie interesuje wymiana myśli. Ty się skupiasz na wymianie słów. Słowa są dla mnie tylko środkiem do przekazywania myśli. U ciebie staja się celem samym w sobie. Pisząc "i kto jest gupi", chciałem ci uzmysłowić, że cały twój przekaz sprowadza się właśnie do tego. Chcesz udowodnić wszystkim, ze są głupkami i wtedy drogą eliminacji wyjdzie, że niejaki Falco jest tu najmądrzejszy. A może nawet najmądrzejszy na świecie.
Ja mam nieco inne podejście. Chciałbym, byśmy wszyscy stawali się coraz mądrzejsi, właśnie poprzez wymianę myśli. I bynajmniej nie chodzi mi o to że ja będę wylewał swoje mądrości, a reszta ma je przyjąć bezkrytycznie. Chętnie przeczytam jakieś konkretne argumenty, idące wpoprzek temu, co tu piszę. Nikt nie ma patentu na prawdę.
Taka kopanina po kostkach mało mnie interesuje, Wysil się proszę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza